Van keyword analyse tot rapportage

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. De vindbaarheid van jouw website in Google wordt bepaald door een groot aantal factoren. Door het toepassen van zoekmachine optimalisatie kunnen die factoren worden beïnvloed. Met als resultaat; een hogere positie in de zoekmachines op relevante zoektermen, meer bezoekers op je website en betere bedrijfsresultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Voor ieder bedrijf is het vanzelfsprekend van groot belang om goed vindbaar te zijn op de meest relevante zoektermen. Google bepaalt waar jouw bedrijf in de zoekresultaten is terug te vinden. Gelukkig hoef je niet lijdzaam toe te kijken hoe Google jouw positionering bepaalt, maar kun je de touwtjes zelf in handen nemen. En als je niet goed weet aan welke touwtjes je moet trekken, dan biedt de SEO dienst van SWiF uitkomst.

Wat gebeurt er bij een zoekopdracht in Google?

Download het PDF-bestand voor een antwoord op deze vraag.

SWiF SEO

SWiF biedt een uitgebalanceerd SEO-pakket, dat zich richt op de uiteenlopende factoren die een rol spelen bij de vindbaarheid van jouw website. Daarbij komen alle belangrijke facetten aan bod: Keyword analyse, Positiescan, Concurrentie analyse, Technische analyse & optimalisatie, On-page analyse & optimalisatie, Off-page analyse & optimalisatie, Contentmarketing, Linkbuilding, Social media, Analytics en Rapportages.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je er nog niet zeker van of inzetten op SEO een goede stap is voor jouw onderneming? Laat dan een nulmeting uitvoeren en je weet meteen hoe jouw website er voor staat. We bespreken de mogelijkheden graag vrijblijvend met je. Neem contact met ons via het contactformulier.

d