Scoor punten met je website

De best mogelijke eerste indruk maken en bezoekers overtuigen in plaats van afschrikken. Dat is wat een puntgave website doet voor je bedrijf. En niet alleen dat...

Een website laten maken

Je wil een (nieuwe) website. Het liefst een hele gebruiksvriendelijke, da’s wel zo fijn voor de gebruiker. Een effectieve, zodat het je ook nog wat oplevert. Een snelle, zodat ongeduldige bezoekers niet afhaken. Veilig. Visueel aantrekkelijk. Makkelijk te beheren. Oja en goed vindbaar natuurlijk, want anders komen er überhaupt geen bezoekers en begint je website op den duur krekelgeluiden te produceren. Maar waar moet je beginnen? Bij SWiF!

En we beginnen bij... het begin!

Een website is een weerspiegeling van je organisatie. Niet alleen visueel, maar ook inhoudelijk. Het is dus belangrijk om eerst helder te hebben wat het verhaal achter je onderneming is. Wat zijn de pijlers? Wat wil je bereiken? Wat onderscheidt je van anderen? Door de juiste vragen te stellen, komen we samen tot de informatie die nodig is om de structuur en inhoud van de website en/of webshop te bepalen. Pas daarná halen we onze verfbussen, linealen en schroevendraaiers erbij.

Ontwerpen en ontwikkelen

Wanneer er een goed fundament ligt, kunnen we van start met de concrete uitwerking. Bij SWiF zijn er mogelijkheden voor ieder budget.

  • InstapWebsites
    Binnen het InstapWebsite-concept werken we met een door ons ontwikkelde layout die flexibel ingericht wordt op basis van huisstijl en content. Deze website is uitgerust met de meest voorkomende paginatypes, zodat we een nieuwe website snel, efficiënt en tegen relatief lage kosten kunnen opleveren. Ideaal voor bijvoorbeeld startende ondernemers, maar zo compleet dat het uitkomst biedt voor ieder type organisatie.
  • Maatwerk
    Beginnen met een ‘schone lei’ is uiteraard ook mogelijk. In dit traject bepalen we in elke stap de optimale inrichting voor jouw onderneming. Daarbij is niets onmogelijk en zoeken we de juiste oplossing voor iedere uitdaging. Specifieke functies? Meertaligheid? Een koppeling met een ander systeem? Roep maar! Wij roepen graag wat terug.

WordPress

Wat is er nou fijner dan een gebruiksvriendelijke, snelle, vindbare website? Een gebruiksvriendelijke, snelle, vindbare website die je zelf eenvoudig kunt beheren! SWiF gebruikt WordPress als beheersysteem (CMS), maar dan wel op de SWiF-manier.

We gebruiken geen bestaande ‘Themes’, maar ontwerpen en ontwikkelen de combinatie van website en CMS geheel op maat. Op die manier houden we alle aspecten rondom het design en de technische werking van de website in eigen hand en voorkomen we dat de site traag of onveilig wordt door onnodige onderdelen. Bovendien kunnen we op die manier zorgen voor een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem, aangezien we de inrichting en werking van het CMS in grote mate zelf kunnen bepalen.

Jouw website

Heb jij concrete plannen voor een (nieuwe) website? Of heb je juist geen idee waar je moet beginnen? We bespreken je ideeën en de mogelijkheden graag met je.

Check Voorbeelden van InstapWebsites

Check Voorbeelden van maatwerk