Scoor punten met je webshop

Als puntje bij paaltje komt heeft een webshop maar één taak; klanten maken van je bezoekers. Anders kun je er net zo goed een punt achter zetten…

Een webshop laten maken

Leuk, zo’n shop. Maar wat levert het op? Los van het feit dat dit rijmt, slaat het ook nog eens de spijker op zijn eh… hoofd.  Want wat je ook verkoopt, het gaat erom dát je het verkoopt.

Webshop ontwikkeling

We beginnen met inzicht krijgen in het (toekomstige) assortiment van je webshop. Om welk type producten gaat het? Welke categorieën zijn er? Welke zoek- en filterfuncties zijn er nodig? De antwoorden op deze vragen werken we uit in een ‘functioneel ontwerp’. Vanuit die basis gaan we verder met het ontwerpen en bouwen van de shop. Uiteraard geheel op basis van een bestaande of nieuwe huisstijl en desgewenst aangevuld met maatwerk toepassingen. Een koppeling met een ander systeem? Een maatwerk productgenerator? Een offertefunctie? We denken graag met je mee.

WordPress & WooCommerce

Voor het runnen van een webshop is een gebruiksvriendelijk beheersysteem een must. Producten toevoegen, bestellingen verwerken, labels uitprinten, het moet allemaal makkelijk te regelen zijn voor jou als beheerder. SWiF bouwt webshops op basis van WooCommerce, de ecommerce plugin van WordPress. Deze tool biedt de mogelijkheid om de diverse producttypes met alle benodigde informatie en specificaties in de webshop te plaatsen. Bovendien verwerk je hier eenvoudig je bestellingen en heb je inzicht in handige rapportages.

Jouw webshop

Heb jij je zinnen gezet op een (nieuwe) webshop? We gaan graag met je in gesprek om de wensen te bespreken.

Check Voorbeelden van webhops