Hosting en e-mail

Er is meer nodig dan alleen een website om ‘online’ te kunnen gaan. Er moet namelijk ook een internetadres (domeinnaam) zijn en de website moet ergens op het web worden opgeslagen (hosting). SWiF adviseert en begeleidt bij het kiezen van de juiste domeinnaam en biedt hostingmogelijkheden voor iedere situatie.

Domeinregistratie

Het kiezen van de juiste domeinnaam voor je website of webshop is een belangrijke maar vaak lastige stap. De domeinnaam moet bij voorkeur beschrijvend zijn (zodat meteen duidelijk wordt wat er te vinden is), catchy, niet te lang en interessant voor zoekmachines. Het valt niet mee om te voldoen aan al deze criteria, te meer omdat de meeste domeinnamen al niet meer beschikbaar zijn. SWiF adviseert en begeleidt bij het kiezen en vastleggen van de juiste domeinnaam.

Hosting

Het opslaan van websites op het internet neemt (virtuele) ruimte in beslag. Het aanbieden en onderhouden van deze ruimtes en aanverwante e-maildiensten is een kostenpost waar veel mensen niet direct rekening mee houden. Om een vlekkeloze werking van de website en het beheersysteem te garanderen, nemen wij de hosting van onze websites standaard in eigen beheer. We bieden altijd een webhostingoplossing die aansluit bij jouw wensen.