EST. 2009

SWiF ontstond in 2009 met een helder plan voor ogen; het internet een beetje mooier maken. Noem het nobel, noem het naïef, noem het grootheidswaan. Inmiddels vragen wij onszelf weleens hardop af hoeveel Nederlanders er nog nooit op een SWiF-site geweest zijn. Een grove schatting? Miljoenen.

Anno Nu

Sinds eind 2023 is SWiF Webdesign & Online Communicatie VOF overgegaan in SWiF B.V.. Het levert wat minder punten op met Scrabble, maar buiten dat is het toch vooral een hele mooie vooruitgang. Hier vind je spoedig meer informatie over het Nieuwe SWiF, dus neem snel weer een kijkje…

(Spannend hè?)

SWiF = Flexibel

Lenig zijn we niet, wel flexibel. Bij SWiF geen oogkleppen of tunnelvisie, maar een open blik om samen met jou doelen te bereiken. Snel en wendbaar, met korte lijntjes en een vast aanspreekpunt. We denken altijd mee, we sturen regelmatig bij en ‘nee’ verkopen we niet. Behalve als je ons vraagt of we nee verkopen.

SWiF = Ervaren

Onze eerste website bouwden we op een typemachine in 1967. Nee, zo erg is het nou ook weer niet. Maar in de wereld van ‘online’ lijkt 2008 al laaang geleden nondeju. Sindsdien hebben we heel wat pixels gezien in de meest uiteenlopende projecten. Nu profiteren wij (en onze klanten) van al die ervaring, voordat we uiteindelijk ooit als boomers onze muis tegen het scherm houden.

SWiF = Doeltreffend

Een website die er gelikt uitziet, daar worden we blij van. Maar alleen maar mooi is niet goed genoeg. Het gaat er vooral om dat er een idee achter zit: de juiste doelgroepen aantrekken, aankopen genereren, offerteaanvragen bewerkstelligen, reserveringen binnenkrijgen, etc. Als over dit soort dingen van tevoren goed is nagedacht, sta je al met 1-0 voor.

SWiF = Gemotiveerd

Waar halen jullie de motivatie vandaan? Goeie vraag! Wat als we je vertellen dat veel geld verdienen onze belangrijkste drijfveer is? Nou, dan liegen we… En wat als we je vertellen dat we ons werk zó leuk vinden dat het nog altijd als een hobby voelt? Oké, dan klinken we als een iets te joviale trombonist van het Residentie Orkest. Maar stiekem is het wel het juiste antwoord. En dat maakt gemotiveerd blijven een heel stuk makkelijker.

SWiF = Helder

Toegegeven: je zou ons als nerds kunnen bestempelen. Maar we spreken geen Nerderlands. We vinden het belangrijk dat voor iedereen duidelijk is wat we gaan doen en waarom we dat gaan doen. En als we toch per ongeluk een keer een opmerking maken over database queries of browsercompatibiliteit, dan mag je ons een tik op de vingers geven. Spreekwoordelijk dan hè…

Werk Beeld bij het woord