Van idee naar systeem

Binnen veel organisaties zijn processen niet efficiënt ingericht, waardoor kostbare tijd verloren gaat. Herken je dit? Een uitgekiende maatwerk webapplicatie biedt uitkomst.

Webapplicatie ontwikkeling

Naast websites en webshops ontwikkelt SWiF ook webapplicaties op maat. Maar wat is een ‘webapplicatie’ of ‘webapp’ precies en wat kun je ermee? Net als een app (zoals je die kent van je telefoon) is een webapplicatie een toepassing die je helpt om online bepaalde taken te verrichten. Maar anders dan een app is deze gewoon via je browser toegankelijk. In het dagelijks leven maak je waarschijnlijk dagelijks gebruik van webapps; denk aan webmail clients (zoals Gmail), internetbankieren in je browser (bijv. Rabo internetbankieren) en DigiD.

Maatwerk systeem

SWiF heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk webapps, zoals reserveringssystemen en klantenportalen. Door ze als ‘plugin’ te ontwikkelen, kunnen ze bovendien naadloos gekoppeld worden aan het WordPress beheersysteem van onze websites. Ook api koppelingen met andere systemen kunnen op maat worden toegepast. Op die manier zijn we in staat voor iedere uitdaging, klein of groot, de juiste oplossing te bieden.

Meer weten?

Loop jij met een idee rond voor een webapplicatie om je bedrijfsprocessen mee te optimaliseren? We denken graag met je mee!