De complete én betaalbare website

InstapWebsite

Wil je een betaalbare website? Dan zijn de mogelijkheden vaak beperkt. Wil je een complete website? Dan hangt daar vaak een stevig prijskaartje aan. De InstapWebsite maakt korte metten met dat gegeven. En is ook nog eens helemaal 2019.

www.instapwebsite.nl

Korte ontwikkeltijd

Afhankelijk van een aantal factoren kan de website al binnen drie werkdagen online staan. Die korte doorlooptijd is mogelijk omdat we gebruik maken van een vaste basisstructuur; een solide fundament, waarop we vervolgens flexibel kunnen bouwen met behulp van het SWiF CMS (beheersysteem).

Gunstig geprijsd

Een InstapWebsite kost slechts 960,- euro. Voor hosting, onderhoud en support betaal je 15,- euro per maand. Voor die prijs heb je een moderne, complete en vindbare website die klaar is voor de toekomst.

Geoptimaliseerd voor computers, tablets en smartphones

Bij het ontwikkelen van de InstapWebsite is rekening gehouden met gebruikers van alle (mobiele) apparaten. Met behulp van de 'responsive webdesign' techniek weet de site zich moeiteloos aan te passen aan ieder apparaat. Op die manier is de gebruikerservaring altijd optimaal, ongeacht de grootte van het scherm waarop de website bekeken wordt.

Geheel in eigen (huis)stijl vorm te geven

Met je eigen logo, gewenste kleurstelling en lettertypes krijgt jouw InstapWebsite een uniek uiterlijk. Wij zorgen ervoor dat het design naadloos op jouw ontwerpwensen aansluit. Door je website in te vullen en uit te breiden met pagina's, foto's, video's en meer, krijgt je website onmiskenbaar een eigen identiteit.

InstapWebsite.nl

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers, voorbeelden en prijsinformatie? Om geïnteresseerde bezoekers nog completer te kunnen informeren, lanceerde SWiF het initiatief InstapWebsite.nl. Neem direct een kijkje!

d