Duo vanaf de Duplo

SWiF

Het is 1987. Twee jochies zitten samen in een indianentent. Ze maken plannen om de wereld te veroveren. Of in ieder geval het pleintje waarop hun tent staat. In 2009 hebben ze een nieuw idee. Ze besluiten het internet te veroveren. Of in ieder geval een klein stukje ervan. Vandaag werken ze aan de uitbreiding van hun territorium, eh... portfolio.

En morgen ook.

Roel ontwerpt websites

Een SWiF-website begint bij Roel. Geef hem een bak informatie en hij puzzelt net zo lang tot er een zinvolle, doeltreffende indeling is ontstaan. Daarnaast houdt hij zich bezig met sjieke termen als user interface design en user experience. Eigenlijk komt het er gewoon op neer dat hij het liefst websites ontwerpt die fijn in gebruik zijn. Da's wel zo handig voor de gebruiker.

Jeroen bouwt websites

Een SWiF-website eindigt bij Jeroen. Voor zover een website eindigt natuurlijk... Jeroen tovert een ontwerp van Roel om tot een werkende website. Dat doet hij zonder toverstokje, maar mét lappen code die vaak abracadabra-achtige resultaten teweeg brengen. Jeroen is pas tevreden als... nou ja, Jeroen is eigenlijk nooit tevreden. En dat is meestal een goede eigenschap.

d