Doeltreffende websites

Webdesign Den Bosch

SWiF Webdesign is gevestigd op bedrijventerrein De Brand in 's-Hertogenbosch en bouwt sinds 2009 doeltreffende websites, met name voor ondernemers in Den Bosch en omstreken. Zowel startende ondernemers als bedrijven met een ruimer budget en specifieke wensen kunnen bij SWiF terecht voor uiteenlopende webdesign gerelateerde diensten.

InstapWebsites

Speciaal voor starters en bedrijven met een beperkt budget ontwikkelde SWiF de InstapWebsite; een website die compleet én betaalbaar is. Voor vele bedrijven in Den Bosch en omstreken is de InstapWebsite al een uitkomst gebleken. De site is snel op te zetten, professioneel vormgegeven, gemakkelijk te beheren en gebruiksvriendelijk op alle (mobiele) apparaten.

Maatwerk websites

Projecten die op creatief of functioneel vlak meer vereisen, benaderen we vanuit een andere invalshoek. We nemen de content als uitgangspunt en gaan op zoek naar de beste vorm waarin we die informatie beschikbaar kunnen maken. Afhankelijk van de uitgedachte vorm en de wensen van de klant, bouwen we de website met ons eigen SWiF CMS of met WordPress. Ben je op zoek naar webdesign op maat in de omgeving van Den Bosch? Lees meer over de werkwijze van SWiF op het gebied van maatwerk.

Huisstijlen en logo's

Het woordje design in webdesign wordt bij SWiF niet over het hoofd gezien. We hechten veel waarde aan het visuele aspect, de uitstraling die een website heeft op de bezoeker. Als er al een huisstijl beschikbaar is, kunnen we deze naadloos toepassen in het design van de website. Daarnaast ontwerpen we zelf huisstijlen en logo's wanneer die nog niet beschikbaar of aan vervanging toe zijn.

SEO en SEA

Een doeltreffende website alleen is tegenwoordig niet meer genoeg om de hevig beconcurreerde zoekresultatenpagina's van Google te bestormen. Het is belangrijk dat er actief aan de vindbaarheid van je website wordt gewerkt. Wil je op de belangrijkste keywords goed scoren in Google, nationaal of juist lokaal in Den Bosch en omstreken? Dan zijn zoekmachine optimalisatie (SEO) en online adverteren (SEA) de middelen om dat doel te bereiken.

Hosting en domeinen

Achter de zichtbare diensten die bij webdesign komen kijken, gaat een wereld schuil van servers, hosting, domeinen, DNS-records en SSL-certificaten. SWiF zorgt altijd voor een passende hostingsituatie en adviseert in begrijpelijk taal over de mogelijkheden die er zijn om je website veilig, snel en vindbaar online te zetten (en houden).

Op het gebied van webdesign in Den Bosch en omgeving is SWiF al jarenlang een gevestigde naam. Die naam hebben we verdiend door ons niet te richten op snel resultaat en vlugge contacten, maar juist door te streven naar kwalitatief hoogstaande websites en aandacht te hebben voor de personen en verhalen erachter. Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek via het contactformulier of door te bellen naar 073 6 102 103.

d